Astrologie boeit Millennial mannen

23/12/2022 Uit Door Michael Bruijn

Interessant onderzoek eerder dit jaar: met name de jongere generaties in de VS geloven sterk in astrologie. Ruim een derde van de 18-44 jarigen, de groep die vooral de Millennial generatie omvat en die de Baby Boomers qua omvang zal inhalen, denkt dat ons leven wordt beïnvloed door de stand van de planeten. 

Opvallend: bij mannen uit deze leeftijdsgroep is het percentage het allerhoogste (38%, bij vrouwen 32%). En zij laten ook het grootste verschil zien ten opzichte van eerdere generaties. Bij oudere mannen is het percentage maximaal 15 procent.

Bij vrouwen zijn de verschillen tussen de leeftijdsgroepen minder groot, hoewel ook hier geldt: hoe jonger, hoe groter de interesse in astrologie. Lopen de VS voorop of herkennen wij deze ontwikkeling ook in ons land? Ik zet in op het laatste. 

Over de Millennials vallen ook astrologisch gezien trouwens interessante dingen te melden, lees hier meer.

Deel deze pagina: