Millennials: sterke Pluto invloeden

15/12/2022 Uit Door Michael Bruijn
Pixabay

Als #Millennial, geboren tussen 1984 en 1995, staat jouw #Pluto in zijn eigen teken, Schorpioen. Geen wonder dat jouw generatie, met haar sterke model-achtige manier van denken, de eerste is die echt digitaal onderlegd is. Afhankelijk van je geboortejaar en exacte Pluto-positie, heb je waarschijnlijk tussen 2006 en 2012 veel onzekerheid ervaren, toen planetoïde Chiron (de gewonde genezer) in #Aquarius stond en met je geboorte-Pluto een kwadraat vormde. Toen Saturnus tussen 2021 en 2023 een kwadraat met Pluto maakte, wat isolatie en ballingschap in welke vorm dan ook impliceert, heb je waarschijnlijk meer dan gemiddeld geleden onder de covid-pandemie. Het is geen verrassing dat jij en je leeftijdsgenoten in dezelfde periode vaker #stress en burn-out hebben gemeld dan andere leeftijdsgroepen.Sinds 2020 staat Uranus in Stier in oppositie met je geboorte Pluto, wat herwaardering en revolutie stimuleert. Deze plaatsing is tot 2027. Ergens vanaf 2023 zal Pluto in Waterman bovendien een vierkant vormen met je geboorte-Pluto, waardoor dit laatste aspect nog eens extra kracht krijgt. Zoals gezegd zullen verschillende Millennials deze constellaties op verschillende momenten en op verschillende manieren ervaren. Het hangt allemaal af van de graad Schorpioen waarin jouw Pluto zich bevindt, van het huis dat hij inneemt en van de aspecten die hij maakt in jouw #horoscoop.

Deel deze pagina: