Werkwijze en tarieven

Stap 1: je stuurt per mail naar info@astropraxis.nl de volgende gegevens: geboortedatum, zo mogelijk geboortetijd, geboorteplaats en het geslacht van jouzelf of van de persoon over wie het consult moet gaan. Je kunt ook vooraf aangeven of je een bepaald vraagstuk hebt (over studie, beroep, werk, partnerschap) en hoe die vraag luidt. Je kunt daarnaast aangeven hoe je wilt dat het consult plaatsvindt: via telefoon, Zoom, Skype, Whatsapp of een persoonlijk gesprek bij mij op de praktijk (Bloemendaal NH). Je ontvangt een mail retour ter bevestiging, met een weblink waarmee je ook meteen en gemakkelijk kunt betalen.

Stap 2: binnen 48 uur na ontvangst van je betaling ontvang je een aantal datum-voorstellen voor het consult.

Stap 3 (optie): via telefoon, skype of een persoonlijk gesprek bij mij op de praktijk vindt het consult plaats.

Een consult kost op basis van één horoscoop € 200 inclusief bespreking. Iedere extra persoon / extra horoscoop kost € 50 extra. Maximaal drie horoscopen per consult.

Voor familievraagstukken met meerdere betrokken familieleden hanteer ik een tarief op maat. Neem even contact op voor een prijsopgave.

Als je je mijn dienstverlening niet kunt veroorloven, laat mij dit dan weten. Voor cliënten die, bijvoorbeeld, nog studeren of zonder werk en inkomen zijn hanteer ik in overleg aangepaste voorwaarden.

Alle tarieven zijn inclusief 21 % BTW.

Jobhoroscope.com

Naast mijn persoonlijke consult bied ik ook een aantrekkelijk geprijsde, online analyse die helemaal op studie- en beroepskeuze is gericht. Op www.jobhoroscope.com kun je voor €34.90 direct een volledig op jouw geboortebeeld gebaseerde analyse downloaden. Het rapport behandelt:

  • je persoonlijkheid;
  • je talenten;
  • je opgave in het leven en de doelen die bij je zouden passen;
  • je manier van omgaan met geld en vermogen;
  • je beroepsleven – wat het voor je betekent en hoe het er uit ziet;
  • je talent om anderen te helpen;
  • je algemene positie in de samenleving.

Het rapport is geschreven in de Engelse taal. Neem snel een kijkje op www.jobhoroscope.com

Wil je nadat je het Jobhoroscope rapport hebt gelezen ook graag een persoonlijk consult? Dat kan! En dan worden de kosten van je Jobhoroscope rapport van € 34.90 op het consult-tarief in mindering gebracht.