Umberto Eco eenennegentig jaar

05/01/2023 Uit Door Michael Bruijn

Vandaag is de 91e verjaardag van Umberto Eco, wereldberoemd bestsellerauteur, academicus en ‘uomo universale’ uit Italië. Bekend zijn o.a. De Slinger van Foucault en The Name of the Rose, dat ook succesvol is verfilmd.

Klik op de afbeelding om een uitgebreide astrologische analyse van Umbert Eco te lezen

Hij heeft een indrukwekkende horoscoop. Met een ascendant op 4 graden Leeuw is hij een individualist en voorvechter van persoonlijke vrijheid. Maan en Mercurius in het creatieve vijfde huis geven hem groot scheppend vermogen, durf en schrijftalent. Een midhemel op zeventien graden Ram conjunct Lilith en Uranus wijst op zijn grote, revolutionaire invloed. De late maanfase geeft hem de maatschappelijke rol van goeroe die zich totaal ongehinderd door eigentijdse normen en korte termijn trends uitsluitend bezighoudt met tijdloze waarden. Kijk hier voor meer uitleg van zijn horoscoop.

Deel deze pagina: